Gåvor & donationer

Vi är djupt tacksamma för alla bidrag till Stiftelsen Hospice Östergötland. Varje gåva gör skillnad och kommer att ha stor betydelse för att etablera verksamheten. När verksamheten är startad kommer insamlade medel och donationer att användas uteslutande till stiftelsens stadgeenliga ändamål.

Vill du ge en gåva?

Pengagåvor kan sättas in direkt till ett av våra girokonton eller genom att Swisha dina gåvor direkt till Stiftelsen Hospice.

Bankgiro: 900-8194
Plusgiro: 900819-4
Swish: 123 472 40 01
Kontakta oss: 
info@hospiceostergotland.se

Insamlingen sker via ett 90-plusgiro/bankgiro som ställs till förfogande av Svensk Insamlingskontroll (SIK). Insamlingen är därmed godkänd och sker under kontroll av SIK. Detta garanterar att insamlade medel kommer att användas till Stiftelsen Hospice Östergötlands stadgeenliga ändamål.

Med ditt stöd kan vi ge bättre vård till människor som har kort tid kvar att leva. Hjälp oss att hjälpa andra genom att Swisha ditt bidrag.

Swisha genom att skanna QR-koden eller ange nummer 123 472 40 01.

Vi är otroligt tacksamma för din hjälp!

Testamentera gåva

Funderar du på att testamentera en gåva/legat eller ett arv till Stiftelsen Hospice Östergötland? Genom att upprätta ett testamente kan du förmedla ett budskap som lever kvar och gör skillnad i vårt fortsatta arbete för Hospice Östergötland. Om du funderar på att testamentera en gåva råder vi Dig att kontakta jurist eller begravningsbyrå för vägledning.

Diskutera gåva

Om du personligen vill diskutera gåva eller donation med oss är du varmt välkommen att höra av dig till oss på mailadressen: info@hospiceostergotland.se